Barnfest: Heusden op z'n best!

Hier staan wij voor:

Live muziek

Diverse goede en bekende bands spelen op Barnfest. Check het programma en zorg dat je niets mist.

Drinks & Food

Kom niets tekort op Barnfest Heusden, haal je drankje aan de bar. Er is zelfs een speciaal-bieren-bar! Kinderen mogen op zondag onbeperkt ranja drinken! En krijg je honger? Diverse foodtrucks aanwezig, daar zit vast wel iets tussen.

Het logo van Barnfest

Gezellige mensen

Op Barnfest zijn alleen maar gezellige mensen te vinden. Met z’n allen een uniek sfeertje neerzetten, dat is wat we gaan doen!

Plezier voor jong & oud

Live muziek, goeie Dj’s, Trek je Truck, Veiling, Dierenweide, Hoefijzer schilderen, Schminken en nog veel meer. Kortom voor iedereen volop vertier!

Barnfest Heusden '20

Barnfest is op zaterdag 16- en zondag 17 mei. Voor zaterdag zijn er tickets benodigd en is de entree 18+. Zondag is voor alle leeftijden met gratis entree, maar zorg dat je er op tijd bent, want vol=vol!

Leeftijd

Op zaterdag is de minimale leeftijd 18+ en heb je een geldige ticket nodig om binnen te komen. Wil je voor zaterdag 16 mei een ticket kopen?   

Zondag is voor álle leeftijden en gratis entree. 

Belangrijk: Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar! Wij controleren dit actief. 

Locatie

Het adres voor je navigatiesysteem is: het Vorstermansplein in Heusden. Klik hieronder voor een routebeschrijving via Google Maps

Parkeren

Rondom en in de buurt van het Vorstermansplein zijn diverse parkeergelegenheden. Dit zal duidelijk aangegeven worden door speciale borden.

Garderobe

In onze Barn is een bewaakte garderobe aanwezig. Kosten hiervoor zijn € 1,00 per jas.

>> Een deel van de opbrengst van onze garderobe wordt geschonken aan Team Heuze (komt) Bôve (zie link). Zij gaan op donderdag 4 juni de Alpe d'Huez op en zamelen hiermee zoveel mogelijk geld in voor KWF

Nog zoveel dagen:

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds